Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanvragen Login Website

Door Beheerder op 1 juli 2020

Al geruime tijd wordt er op de website onderscheid gemaakt tussen publiekelijk toegankelijke informatie en informatie die alleen beschikbaar dient te zijn voor leden van de gemeente. Deze laatstgenoemde categorie komt beschikbaar wanneer u inlogt met een persoonlijk account.
Dit account is via de ‘Mijn HGBH’ pagina op de website aan te vragen door alle leden van onze gemeente.

In het openbaar toegankelijke deel van de website is met name de informatie die wordt getoond op de pagina “Onze Gemeente” herzien. Al bestaande teksten zijn herschreven en nieuwe informatie is toegevoegd.

In het afgeschermde deel kunt u onder andere het archief van ‘de Kerkbode’ raadplegen. Alle stukken gepubliceerd vanaf januari 2018 en gerelateerd aan onze eigen gemeente zijn beschikbaar.
Daarnaast zijn de belangrijkste beleidsdocumenten beschikbaar gesteld en zijn alle samenvattingen van de diensten die door Ds. Breugem zijn geleid toegankelijk.
Als laatste wordt inzichtelijk gemaakt welke gemeenteleden deel uitmaken van de centrale Kerkenraad, in welke wijkgemeenten onze gemeente is verdeeld en welke wijkouderling aan welke wijkgemeente is gekoppeld.

Mocht u vragen of suggesties hebben rond de bestaande en/of nieuwe inhoud van de website, neem dan contact met ons op via [email protected]Terug naar nieuwsoverzicht