Boomgaardpraatje

Door Beheerder op 18 juni 2021

Het Werk in en om de Boomgaard vordert gestaag.
Wellicht heeft u al opgemerkt dat met de schoonmaakbeurt, ook de letters ‘kerkcentrum’ verwijderd zijn.
Misschien heeft u daar interesse in… kom dan zeker zaterdag 26 juni om half 11 in de ochtend naar de Boomgaard: dan zal de nieuwe naam onthuld worden en kunt u ook zien dat er weer een boom gepland is op de plaats waar de kastanjeboom stond.

De letters kerkcentrum zullen we bij opbod verkopen.
We proberen tot aan de zomervakantie en wellicht ook nog langer, iedere vrijdagavond om 19:00 uur te klussen in de Boomgaard.
Welkom om te helpen… vele handen maakt licht werk.. en het is heel gezellig om zo ook samen gemeente zijn!

Bij deze kerkbode zit een uitnodiging voor het bijwonen van de onthulling van de nieuwe naam.
U kunt nog steeds uw bakwensen doorgeven… we staan de hele maand juni voor u klaar.
(zie ook de kerkbode van 14 mei) of even bellen/ appen naar: 06-13604832.