Diaconaal Project HGJB

Door Beheerder op 17 januari 2020

Zoals u in de kerkbode van afgelopen week heeft kunnen lezen, willen we dit jaar het project Chiyembekezo (Mozambique) ondersteunen.
Wellicht heeft u de actiekrant al meegenomen en gelezen? Of de website van het project (www.diaconaalproject.nl) al bezocht?
U vindt de actiekrant deze week opnieuw bij de uit-ingangen van de kerk.
Aanstaande zondag is er tevens een collecte voor dit project.
Wilt u uw hart laten spreken voor onze broeders en zusters in Mozambique? Wilt u het project ook in uw gebeden meenemen en bij God brengen?

Tip voor ouders / jeugdwerkers:
Op de website van het project is veel materiaal te vinden zoals bijvoorbeeld een quiz, materiaal voor een clubmoment, sponsoridee├źn, foto’s en films over het project enz…Wellicht goed om eens te kijken!

Heeft u verder vragen?
Neem dan contact op met Ruud aan de Wiel (Contactgegevens zijn opgenomen in ‘de Kerkbode – editie 17-01-2020’)