Digitale collecte via ‘Givt’ app

Door Beheerder op 30 mei 2020

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte.
Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte.
Of je nu thuis meekijkt vanaf de bank, of geen contant geld bij je hebt tijdens de kerkdienst.
Met Givt kan je gewoon blijven geven. Open de app, kies hoeveel je wilt geven, kies hoe je wil geven en klaar!

Geven met Givt via een QR-code werkt als volgt:

Om een gift via de Givt-app te kunnen afronden is het noodzakelijk om uw account in de app volledig te hebben geconfigureerd.
Zie hiervoor ook pagina 4 in de Givt-handleiding, welke u kunt vinden onder het kopje ‘Handleiding’ onderin in dit bericht.

1. Open de Givt-app
2. Druk 2x op de knop “+ Collecte toevoegen”, zodat u in totaal 3 collectes in uw beeldscherm zichtbaar hebt.
3. Kies het bedrag dat u per collecte wilt geven en druk op “Volgende” – De volgorde van de collectes zoals zichtbaar op uw scherm komt overeen met de volgorde van collectes zoals tijdens de dienst wordt afgekondigd door de predikant.
4. Kies vervolgens voor de tweede optie in je scherm: “QR-code (geef door middel van een QR-code)”
5. Scan de hiernaast afgebeelde QR-code met je camera (Let op! Het kan zijn dat de app toestemming vraagt voor toegang tot je camera. Druk op OK om verder te gaan)
6. Druk tot slot op “Volgende” om de gift te voltooien

Geven zonder QR code in de buurt? Ook dan kan!
Volg de onderstaande stappen als u geen QR code kunt scannen.

1. Open de Givt-app
3. Kies het bedrag dat u per collecte wilt geven en druk op “volgende” – De volgorde van de collectes zoals zichtbaar op uw scherm komt overeen met de volgorde van collectes zoals tijdens de dienst wordt afgekondigd door de predikant.
4. Kies vervolgens voor de derde optie, “Geven uit de Lijst”
5. Vul de naam of plaats van de kerk in bij het zoekbalkje (Type ‘Hardinxveld’ in om onze gemeente “Herv. Gem. Boven-Hardinxveld” zichtbaar te krijgen)
6. Selecteer onze gemeente (“Herv. Gem. Boven-Hardinxveld”) en toets onder in je scherm op “Geven”.
7. Druk tot slot op “Volgende” om de gift te voltooien.

Download de app

Je download de Givt-app in Google Play of in de App Store. Kijk voor meer informatie over Givt op www.givtapp.net.

Klik op één van de onderstaande iconen om de app te downloaden en te installeren. (Aleen mogelijk indien u deze pagina heeft geopend op uw mobiele telefoon of tablet)

Handleiding

Een handleiding voor het gebruik van de app kunt u hier downloaden.

Een introductiefilmpje met extra uitleg kunt u hier vinden.

GIVT en Kerkdienstgemist.nl

Wil je makkelijk aan onze kerk geven? Ga naar ons kanaal op kerkdienstgemist.nl of in de kerkdienstgemist app.
je ziet dan rechts onderin het scherm de knop ‘Geef met Givt’! klik hier op voor de QR-Code.
Indien je de app nog niet heb voer je in het veld naast de QR code het bedrag in wat je wilt geven en volg je de instructies.