Jeugdwerk in lockdown?

Door Beheerder op 23 januari 2021

Naar aanleiding van de laatstgehouden persconferentie is besloten dat het jeugdwerk in onze gemeente tijdens deze lockdown niet fysiek plaats vindt.
Dit is in lijn met wat geadviseerd wordt door de kerkelijke jeugdbonden.

Als kerk stelt dit ons voor een dilemma. Want naast dat het belangrijk is voor ieders gezondheid om de maatregelen van de overheid te volgen, maken we ons zorgen welke invloed dit heeft op alle kinderen en jongeren.
In het jeugdwerk gaat het niet alleen om goede en zinvolle activiteiten maar ook om de relatie.
Daarom hebben we alle clubs gestimuleerd om het clubwerk online en op andere creatieve manieren door te laten gaan.

Afgelopen maandagavond 18 januari hebben we een online inspiratiesessie gehouden met jeugdwerkers, gelukkig is er online veel mogelijk.
Ons verlangen is dat zodra de situatie het toelaat we weer overgaan op fysieke bijeenkomsten.
We hopen op uw begrip en vooral ook op uw gebed voor onze kinderen, jongeren en jeugdwerkers.
Sta om hen heen met een muur van gebed!