Formulier verzoeknummer Kerkradio

Door Beheerder op 13 mei 2020

Al ruim 8 weken is er iedere werkdag een uitzending van de kerkradio.
Deze uitzendingen worden voor u verzorgd door een enthousiaste groep gemeenteleden die hier voorlopig graag mee doorgaan.
Het is mooi om te horen dat niet alleen door ouderen, maar ook in gezinnen wordt meegeluisterd.
Op dinsdagavond is er een uitzending die met name bedoeld is voor de kinderen van de gemeente.
Deze uitzending wordt verzorgd door de leidinggevenden van de zondagsschool en begint om 19.00 uur.

Van de mogelijkheid om een lied aan te vragen voor de uitzendingen van de kerkradio wordt af en toe gebruik gemaakt, maar het indienen van een verzoek wordt nu nog eenvoudiger.
Via dit aanvraagformulier vraagt u eenvoudig een verzoeknummer aan.

U vult uw eigen gegevens in en (indien relevant) de gegevens van degene die u muzikaal wilt groeten.
Daarnaast is er ruimte om een liedkeuze aan te geven en een persoonlijke wens toe te voegen.

Uw inbreng zien wij graag tegemoet.