Kerstproject “De Lofstem”

Door Beheerder op 1 november 2019

Dit koorseizoen kunt u weer een aantal weken als projectlid aansluiten bij koor “De Lofstem”.
Vanaf dinsdag 5 november kunt u 7 repetities mee repeteren voor ons kerstoptreden.
Wij zouden het vooral erg fijn vinden als er wat mannen aansluiten, maar vrouwen zijn uiteraard ook van harte welkom!
Wij treden dit jaar op tijdens de kerstnachtdienst in de PKN Gereformeerde Kerk te Boven-Hardinxveld (Jan Steenstraat 5) op 24 december 2019 om 21.30 uur.
Kosten voor deelname als projectlid zijn € 17,50 per persoon. (Mocht u na dit project besluiten dat u vast lid van ons koor wilt worden, dan krijgt u dit bedrag retour)

Het motto van ons koor is: iedereen is welkom.
Het chr. gemengd koor “De Lofstem” uit Hardinxveld-Giessendam is opgericht in 1937 en bestaat dus al meer dan 80 jaar.
Het is een interkerkelijk koor met leden uit ongeveer 9 verschillende kerken in Hardinxveld en daarbuiten.
Sinds 30 augustus 2011 is Carola Loeve onze dirigent.
De repetities vinden dit jaar plaats in het gebouw van de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam/Neder-Hardinxveld (Stationsstraat 5).
Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, onderbroken door een pauze waarbij koffie en thee wordt geschonken.
Natuurlijk bent u ook op iedere dinsdagavond van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij één van onze repetities en te zien of u ons koor wil komen versterken!
We hopen u te zien!