Nieuwe naam “Kerkcentrum”

Door Beheerder op 5 februari 2021

Wat maanden geleden stond er een oproep in De Kerk Roept voor een nieuwe naam voor het Kerkcentrum.

U dacht misschien waarom?
Wel, met een andere naam willen we het Kerkcentrum laagdrempeliger maken, het moet makkelijker worden om naar binnen te gaan, voor alle mensen.

Er zijn heel veel namen door veel mensen bedacht: 47 namen waarvan 42 verschillende door 21 mensen.
Het was dus echt wel puzzelen voor ons, welke naam wordt het? We willen alle inzenders bedanken.

De nieuwe naam wordt “De Boomgaard”.

Waarom deze naam: Het Kerkcentrum is in 1974 gebouwd, waar het staat was voorheen een kleine boomgaard die bij de pastorie hoorde.
De ouderen in de gemeente weten dit vast nog wel.

Deze naam is bedacht door Martha Blom. Wij hebben haar afgelopen week verrast met een boeket bloemen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt in het Kerkcentrum, de verfblikken zijn geopend en het interieur wordt opgefrist.
We hopen voor de zomervakantie de nieuwe naam te onthullen aan de buitenkant van het Kerkcentrum.
Om de nieuwe naam te laten ontwerpen en te laten maken is geld nodig, dat willen we door een Stroopwafelactie en sponsoring bij elkaar sparen.
Het Kerkcentrum is van en voor heel de gemeente en daarom vragen wij u/jij of u hieraan mee wilt doen.

Volgende week zit er een brief bij De Kerk Roept met daarin verdere informatie over deze acties.

Sandra, Nelly en Truus