Rommelmarkt – Stichting Ontmoeting

Door Beheerder op 2 augustus 2019

Soms loopt je leven anders dan je wilt. Je komt in de problemen door schulden of alcoholgebruik.
Je verliest je werk en je huis. Het lijkt wel of alles tegenzit. Je wilt wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen.

Stichting Ontmoeting helpt deze mensen de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde te krijgen.
Om het werk onder vastgelopen mensen in Nederland te kunnen blijven doen heeft Ontmoeting uw hulp nodig.
Het gaat daarbij niet alleen om financiële middelen, maar ook andere hulp zoals vrijwilligerswerk, gebed en hulp in natura.
Met het geld dat wij van scholen, kerken, comités, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet gesubsidieerd worden door de overheid.
Pastoraal werk is daar een voorbeeld van. Voor onze cliënten is dit nu juist een meerwaarde van onze hulpverlening.
Pastorale hulp wordt gegeven mede dankzij opbrengsten van kerken! Uw gift is voor ons dus onmisbaar.

Tijdens de vakantie blijft de rommelmarktloods gewoon open aan de kerkweg 45-B. U kunt er iedere maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en iedere zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur terecht om spullen te brengen.
Bent u niet in die gelegenheid om te komen, bel of mail dan naar 0184-632780 of mail naar [email protected]