Stichting de Ondergrondse Kerk

Door Beheerder op 3 april 2020

De diaconale collecte van zondag 5 april is bestemd voor Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK).
Wereldwijd worden christenen achtergesteld, gevangengezet, mishandeld of vermoord vanwege hun geloof in Jezus Christus.
SDOK staat naast vervolgde christenen met praktische hulp en bemoediging. Dit doen ze in verschillende regio’s en landen wereldwijd. Ze werken nauw samen met lokale projectpartners en zusterorganisaties.

Vervolging heeft grote impact in het leven van christenen. Deze impact verschilt per situatie. De SDOK steunt vervolgde christenen en biedt hun hulp aan die nodig is.
Ook bemoedigen ze deze broeders en zusters om trouw te blijven in hun geloof. De SDOK biedt hulp op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door medische hulp en financiële zorg voor gezinnen bij gevangenschap door het geloof.

Uw financiële steun is belangrijk voor de stichting om er voor te zorgen dat zij hun werk voort kunnen zetten, maar zeker de vervolgde christenen hebben uw gebed ook heel hard nodig.
Mogen zij en wij als diaconie rekenen op uw gebed en financiële bijdrage? U kunt een gift overmaken op NL59RABO0325018154 t.n.v. Diaconie Ned. Herv. Gem. o.v.v. SDOK.

De diakenen