Uitnodiging Kerkdiensten | Kerktijd.nl

Door Beheerder op 16 oktober 2020

Vanaf zondag 25 oktober wordt u uitgenodigd voor de kerkdiensten door middel van kerktijd.nl.
Om dit systeem te kunnen gebruiken volgt u onderstaande instructie.

Uitnodigen voor een dienst is op basis van roulatie.
Degene die het langst geen dienst heeft bezocht krijgt als eerste een uitnodigingsmail voor een volgende dienst.
Deze uitnodiging kan worden geaccepteerd of afgewezen.

Registratie op Kerktijd.nl is noodzakelijk om opgenomen te worden in het roulatieschema.
De instructies voor deze registratie vindt u hieronder.

Als u geen mailadres heeft, of hulp nodig heeft bij de eerste registratie kunt u contact opnemen met dhr. Klaas Klop via
06-53372354 of via [email protected]

Aan uw gegevens wordt vervolgens een mailadres en telefoonnummer gekoppeld.
Beschikt u niet over een mailadres, dan wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van de uitnodiging voor een kerkdienst.
U kunt ook proberen iemand in uw omgeving te vragen een aanmeldformulier voor u aan te maken.
Deze persoon krijgt dan de uitnodigingsmail en kan namens u reageren.

Met deze link opent u het aanmeldingsformulier.

• Vul uw Naam en E-mailadres in.
  • Geef bij Aantal bezoekers het maximaal aantal gezinsleden op waarmee u de diensten zou kunnen bezoeken.
  • Maak een Wachtwoord aan zodat u later deze gegevens weer kunt aanpassen.
  • Bij Categorieën vinkt u aan of u een avonddienst of morgendienst wil bezoeken. Wanneer u geen voorkeur heeft vinkt u beide diensten aan.

Verifiëren

Na uw aanmelding krijgt u een e-mail met het verzoek om het e-mailadres te verifiëren. U bent pas ingeschreven nadat het e-mailadres is geverifieerd, dit om spam en ongewenste aanmeldingen te voorkomen.

Nadat u de verificatie heeft gedaan komt u in het dashboard. Hierin kunt u uw gegevens aanpassen of verwijderen en ziet u de uitnodiging voor eventuele diensten.

Uitnodigingen

Wekelijks worden per e-mail uitnodigingen verstuurd. In deze uitnodiging kunt u aangeven of uw wel of niet komt. U moet binnen 48 uur antwoorden.

• Wanneer u op “ik kom wel” klikt krijgt u nog een extra venster om het aantal bezoekers aan te passen. In verband met het toewijzen van de plaatsen is het van belang dit exact in te vullen en te bevestigen.
  • Wanneer u op “ik kom niet” klikt worden andere gemeenteleden uitgenodigd voor deze dienst.

Wanneer u niet binnen 48 uur reageert op de uitnodiging komt deze te vervallen.

Op de website kerktijd.nl vindt u meer informatie.

We zien er naar uit elkaar in de diensten te ontmoeten.