Inleveren werkjes Kerk-School-Gezin

Door Beheerder op 27 januari 2021

Sinds vele jaren organiseren de christelijke basisscholen en diverse kerken uit Hardinxveld-Giessendam en Giessenburg een gezamenlijke projectweek.
Het doel van deze week is om kinderen actief te betrekken bij geloofsbeleving thuis, op school en in de kerk.

Dit jaar is gekozen voor het thema: Petrus

De leerling die heel vaak genoemd wordt in de bijbel. Petrus is de voorloper van de groep leerlingen van Jezus. Petrus is degene die ziet wie Jezus echt is, die hem Messias noemt. Hij is ook de eerste die grote fouten maakt. Toch wordt hij de rots genoemd en mag hij leider zijn in de eerste christelijke gemeente. Een veelkleurig persoon uit de bijbel waarover veel te vertellen valt.

Via de basisschool heeft iedereen een weekrooster ontvangen met daarin verschillende Bijbelverhalen over Petrus, zodat er elke dag een ander verhaal verteld kon worden.
Ook hebben de meeste kinderen via hun juf een idee gekregen om een knutselwerkje te maken over dit thema.

Normaal gesproken maken de kinderen dat werkje op school, wat vervolgens in het kerkcentrum opgehangen wordt.
Helaas is dat dit jaar allemaal niet mogelijk.
Maar om iedereen toch de mogelijkheid te geven hun werkjes te laten zien, willen we een foto van alle werkjes op de website van onze gemeente plaatsen.

Maak dus een foto van je werkje en stuur dit naar het volgende mailadres: [email protected]
Vergeet daarbij niet de volgende dingen te vermelden: Naam van het kind ,Naam van de school en in welke klas je zit.

Je kunt de foto’s insturen t/m zaterdag 6 februari..