Winterfair & Tafelverkoop | 28/12/2019

Door Beheerder op 1 december 2019

Een gezellige markt van 9:30 tot 14:00 uur met tweedehands boeken, kleding, brocante, nieuwe koopwaar en allerlei andere leuke spullen.
Verder kunt u hier ook terecht voor een lekker kopje koffie, oliebollen, broodjes en warme snacks.

Op deze markt kunt u een tafel huren om uw eigen koopwaar te verkopen. We hanteren de volgende spelregels:

• De huur van een tafel is € 12,50. Per aanmelding maximaal 2 tafels. De afmeting van de tafel ± 80×120 cm.
  • Er mogen geen eten of drinkwaren te koop aangeboden worden.
  • Bij de inschrijving verwachten we een omschrijving van de koopwaar en vermelding van een eventueel goed doel.
  • Na afloop wordt u geacht de overgebleven goederen weer mee terug te nemen.
  • Inschrijven kan tot en met 7 december via het e-mailadres: [email protected] Na bevestiging en betaling is uw reservering definitief.
  • De opbrengst van de tafelhuur is bestemd voor het onderhoud van het Kerkcentrum, de opbrengst van de verkoop van de tafel voor uzelf.

Mocht u nog vragen hebben, kunt altijd even bellen op 0184 – 61 77 63 of 06 – 15 09 73 93.