Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Kinderweek 2021

Door Beheerder op 23 april 2021

Beste gemeente,
We leven toe naar Pinksteren, het feest van de God die via Zijn Geest contact met ons zoekt en het begin van het zendingswerk.
Waar beter te beginnen dan in de eigen gemeente en op de makkelijkste manier die maar denkbaar is, met de kinderen van ons dorp tijdens de kinderweek.
Deze week is van 23 tot en met 27 augustus.

Als Kinderweekcommissie zijn we begonnen met de organisatie van een leuke week voor de kinderen.
Een week waarin we met de kinderen van ons dorp willen knutselen, spelletjes doen en vertellen over een God die contact zoekt met hen.

Daarom zoeken wij ook contact met u als gemeente. Want alleen kunnen we dit niet.
Graag zouden we nog een paar extra handen meer willen rekenen tijdens deze week.
We hebben nog een extra paar handen nodig die mee knutselen, oren die luisteren naar verhalen hoe God contact zoekt met de kinderen en monden die uitbundig meezingen; zoals gezegd makkelijk.

Dus mocht je nog 1 dagdeel of meer over hebben deze week en lijkt het je leuk om te knutselen met kinderen of limonade te schenken geeft je dan op via [email protected], Jannie Breedveld (0611110901) of spreek iemand van ons eens aan.

Hopelijk tot ziens, de kinderweekcommissie: Hendrike, Jannie, Laura, Paul en Saskia

PS; als je druk bent met oppassen op je kleindochter, zoon, broertje, nichtje of andere kinderen, ook van harte welkom, neem ze dan gezellig mee.Terug naar nieuwsoverzicht