Vanuit de Kinderweek

Door Beheerder op 17 juli 2021

Beste gemeente
De voorbereidingen lopen voorspoedig voor de kinderweek; wel willen we u nog het volgende in herinnering brengen en meedelen:

1. Spaar voor ons mee voor diverse knutsels: eierdozen, behang, wc-rollen, deksels van schoenendozen en heel veel lege blikken (van bijvoorbeeld knakworsten, tomatenstukjes etc.). Inleveren kan bij Saskia, Kon. Wilhelminalaan 17.

2. Voor de vossenjacht hebben we nog gemeenteleden nodig die verkleed in het dorp willen staan en leuke uniformen of bijzondere kleding hiervoor hebben. Contact hiervoor is Paul, via [email protected]

3. Op zondag 8 augustus ligt de gebedskalender klaar in de kerk, hierbij gaan we uit van 1 per gezin. We gaan ons best doen om deze ook bij de kerktelefoonluisteraars thuis te bezorgen.

Groeten van Hendrike, Jannie, Laura, Paul en Saskia.