Vanuit de kinderweek

Door Beheerder op 4 juli 2019

Nog maar even en dan is het alweer zover: de 44e Kinderweek, dit jaar van 26 – 30 augustus.
Voor de donderdagavond (29 aug.) zoeken we mensen die willen schoonmaken in het Kerkcentrum.
Zelf zullen we het Kerkcentrum opruimen maar het zou fijn zijn als er enkele mensen na het opruimen het Kerkcentrum schoon zouden kunnen maken.

Daarnaast zoeken we voor zaterdagochtend (31 aug.) mensen die willen komen helpen sjouwen en rijden van de loods naar het Kerkcentrum. Liefst met een grote bus of kar.
Na de welkomstdienst willen we vanuit de bijzaal koffieschenken. We zijn nog op zoek naar mensen die voor het koffiedrinken een cake willen bakken.

Voor alle oproepen kunt u zich opgeven via [email protected]
Voor alle knutselwerk kunnen we de volgende materialen nog gebruiken:
Plastic doppen in verschillende kleuren, kleine pringelbussen met deksel, eierdoosjes 6 stuks, fotolijstjes.

De volgende materialen kunt u evt. na de Kinderweek terugkrijgen:
12 waterschoenen, 24 grote stenen, 96 witte stenen, 108 speelgoedmuntjes, 12 kleine bezempjes, 12 lege parfumflesjes, 12 x nepgeld 50 euro, 12 x nepgeld 500 euro.
Deze kunt u, bij voorkeur, inleveren in het keukentje boven in het Kerkcentrum of bij Hendrike de Groot, Graaf Lodewijkstraat 20.

Ook krijgt u dit jaar weer de mogelijkheid om concreet voor ons te bidden. Op zondag 11 augustus zullen er in de kerk gebedskalenders klaar liggen.
We nodigen u uit per gezin 1 kalender mee te nemen. Ook de volgende zondagen ligt de kalender klaar om mee genomen te worden.
We hopen op een gezegende Kinderweek met heel veel kinderen. Alvast heel hartelijk dank voor alle hulp, zowel praktisch als door uw gebeden.