Gemeenteavond | 15 juni

Door Beheerder op 4 juni 2021

Dinsdag 15 juni hopen we Willem en Joanne in ons midden te hebben om van hen te horen over het werk dat zij doen in Congo.
Deze avond wordt gehouden in de kerk en is ook te volgen via de livestream op de website van onze gemeente.
De avond begint om 19.30 uur en jong én oud is van harte welkom deze avond bij te wonen.

Wanneer u aanwezig bent graag plaatsnemen in de kerkbanken die ook gebruikt worden tijdens de avonddiensten.
Wilt u deze avond bijwonen en gebruik maken van de kerkauto, belt u dan naar Addy van den Bout, tel. 06-52588831.

De collecte van deze avond is bestemd voor medisch trainingsmateriaal in Congo.
Willem en Joanne gaven aan dat er o.a. boeken aangeschaft moeten worden om trainingen te geven aan medisch werkers in de klinieken van de kerk.
U kunt uw gift ook geven via de Givt app. Dat kan op 14, 15 en 16 juni.
Van harte aanbevolen.

Tijdens deze avond is er ook vanuit huis de mogelijkheid om vragen te stellen aan Willem en Joanne.
Dit kunt u doen door uw vraag te appen naar Robert van den Bout, tel. 06-40552544.

We kijken er naar uit om u en jou te ontmoeten en met elkaar iets te zien en te horen over het werk in Gods Koninkrijk.