Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Hulp gevraagd

Door Beheerder Website op 9 juni 2023

Wat fijn dat er aanmeldingen binnen komen voor hulp bij de Kinderweek. We zijn dankbaar en blij dat jullie je hebben opgegeven. Op woensdag 16 augustus, donderdag 17 augustus en vrijdag 18 augustus willen we van 14.15 uur tot 15.15 uur een huttendorp organiseren. Intussen hebben zich voor het huttendorp al een aantal mensen aangemeld. Fijn! Maar om alle kinderen goed te kunnen begeleiden hebben we nog meer handige handen nodig. Dus gezocht: timmerlui m/v. Zou je na het lezen van dit berichtje in je agenda kunnen kijken of je een uur (of meer) vrij kan maken voor het huttendorp? Aanmelden kan doormiddel van deze link: https://bit.ly/kew2023v Ook kun je je aanmelden door een berichtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar Jannie Breedveld, tel. 06-11110901.

We zijn nog op zoek naar hout, spijkers en pallets. Dit mag in de week zelf aangeleverd worden. Voor het creatief zijn we op zoek naar de volgende spullen:

Kleine glazen potten (appelmoesformaat)

Schone boterbakjes

Leuke stofjes

Deze spullen kunnen afgegeven worden bij Saskia Meerkerk (Kon. Wilhelminalaan 17). Lukt het niet om dit zelf bij Saskia te brengen dan mag er een mailtje gedaan worden naar [email protected]Terug naar nieuwsoverzicht