Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Eindejaarsfair

Door Beheerder Website op 11 november 2023

Op zaterdag 30 december organiseert de rommelmarktcommissie een eindejaarsfair van 10.00 tot 14.00 uur. De Boomgaard wordt weer gezellig ingericht waarbij verschillende winterse en warme lekkernijen te koop zijn en er is gelegenheid om het lekkers tijdens de fair te nuttigen. De opbrengst is bestemd voor de Boomgaard.

Tafels te huur

Een groot deel van de fair wordt gevuld met tafeltjes die te huur zijn. Wie het leuk vindt, kan een tafel van circa 80×120 cm huren voor € 15,00 (voor twee tafels betaalt u €25,00) en mag daar zijn eigen waren verkopen. De opbrengst van de verkoop is voor uzelf of voor een eigen gekozen goed doel. Dat mag natuurlijk ook De Boomgaard zijn. Aanmelden voor het huren van een tafel kan via [email protected]. De reservering dient voorafgaand aan de eindejaarsfair betaald te worden. Meer informatie over de tafelhuur is verkrijgbaar bij Cor Egas (06-15097393).

 

Bestellen oliebollen en erwtensoep

Oliebollen en erwtensoep kan vooraf besteld worden. Binnenkort delen we een bestelformulier waarop u uw bestelling kunt noteren. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling tijdens de eindejaarsfair klaarligt.Terug naar nieuwsoverzicht