Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Jubileumconcert de Lofstem

Door Beheerder Website op 21 oktober 2022

2 jaar lang moest chr. gemengd koor ‘De Lofstem’ bijna geheel stil zijn…in coronatijd waren er geen optredens en amper repetities. Nu het koor 85 jaar bestaat en ze eindelijk weer uit volle borst mogen zingen, hopen ze op zaterdag 5 november 2022 een jubileumconcert te geven in de Stationskerk, Stationsstraat 20,
Hardinxveld-Giessendam.

Het thema van het concert is ‘Een lied van kracht’. “Prijs de Heer, die bevrijdt en geneest, als een adelaar nieuwe krachten geeft! Die ons op doet staan, een nieuw leven geeft.”

Het programma is heel divers; liederen uit de oude doos, maar ook nieuwe liederen in Engels, Latijn en Nederlands. Ze hopen dat de liederen deze avond een ieder tot kracht mogen zijn in de onrustige wereld waar we in leven. Ze zijn dankbaar dat het koor al zolang bestaat en hopen dat God kracht geeft om nog jaren door te gaan. Iedere dinsdag een hoop gezelligheid en lekker zingen met elkaar!

Uiteraard willen zij tijdens dit jubileumfeest veel samen muziek maken en is er daarom ook ruimte voor samenzang en heeft het koor diverse muzikanten te gast. Daarnaast zal Anthony Trustfull, singer-songwriter, een aantal nummers voor u zingen. Er wordt heel hard gerepeteerd en het koor hoopt u te mogen begroeten als publiek.

Aanvang van het concert is 20.00u, om 19.30u gaat de deur open. Kaarten zijn te koop voor € 7,50 incl. koffie/thee in de pauze; online via tinyurl.com/Lofstem85 of op 5 november bij de ingang.Terug naar nieuwsoverzicht