Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Kinderclub

Door Beheerder Website op 11 maart 2022

Met de kinderclub maken we deze weken kunstwerken met Psalm 42 en de andere Psalmen als inspiratie. Tijdens onze laatste clubavond op dinsdag 5 april stellen we de kunstwerken ten toon voor ouders en belangstellenden én op zondag 10 april voor alle gemeenteleden.

We willen u/ jou ook uitdagen om iets moois te maken naar aanleiding van Psalm 42 of één van de andere Psalmen om er zo een gemeente-breed project van te maken en onze tentoonstelling aan te vullen. Dit mag een gedicht, schilderij(tje), handlettering, (kinder)tekening, knutsel, verhaal, foto, (live) muziekstukje of iets anders zijn. Alles is goed en krijgt een mooi plekje in de tentoonstelling. Het kunstwerk mag, voorzien van een korte toelichting en naam, bij de clubleiding thuis of vrijdag 8 april tussen 19.30u en 20.00u in KC ‘De Boomgaard’ gebracht worden. Zie het als een mooi bezinningsmoment om iets te maken en een manier om te delen van de inhoud van de Psalmen. Schiet ons gerust aan voor vragen.

 

Hartelijke groet, clubleiding: Carola, Paulien, Sanja, Bertine, Daniëlle V. en Geralda in samenwerking met Saskia en Laura M.Terug naar nieuwsoverzicht