Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Open-avond ‘belijdeniscatechisatie’

Door Beheerder Website op 1 september 2023

Wie overweegt om de komende maanden de belijdeniscatechisatie te volgen is van harte welkom op de ‘open-avond’ die DV dinsdag 19 september om 20.30 uur wordt gehouden in het kerkcentrum De Boomgaard. Met elkaar hopen we het dan te hebben over het belang van het volgen van belijdeniscatechisatie. Ook wat we met elkaar vanuit de Bijbel zullen bespreken de komende maanden komt aan de orde, net als ‘welke avond van de week’ er belijdeniscatechisatie wordt gehouden, waarbij ik de voorkeur voor de dinsdagavond alvast aangeef, hoewel dat nog niet echt vaststaat.

Het kan zijn dat u inmiddels een hoge(re) leeftijd heeft bereikt en dat het er tot uw spijt tot nu toe niet van kwam om belijdeniscatechisatie te volgen. Dan kan het nog steeds. Bedenk dat ‘de meeste bezwaren te weinig wegen’ en wanneer het ’s avonds voor u bezwaarlijk is, zal een extra gelegenheid overdag zeker tot de mogelijkheden behoren. Wilt u daarover eerst een gesprek, neem dan contact op met één van de ouderlingen of met mij.

“HEERE, maak mij Uw wegen bekend, leer mij Uw paden. Leid mij in Uw waarheid en leer mij, want U bent de God van mijn heil; U verwacht ik de hele dag”. (Psalm 25: 4 en 5).

We zien uit naar een leerzame periode.

Hartelijke groet,

J.A. de KruijfTerug naar nieuwsoverzicht