Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep leidinggevenden

Door Beheerder Website op 30 mei 2022

Een aantal weken geleden heeft er een oproepje in de kerkbode gestaan voor nieuwe leidinggevenden in het jeugdwerk. In de afgelopen weken hebben we veel gemeenteleden gesproken. We zijn dankbaar dat een aantal vacatures zijn vervuld.

Helaas hebben we nog niet genoeg leidinggevende om in september te kunnen starten. Dit terwijl het jeugdwerk zo’n belangrijk onderdeel van onze gemeente is. Jij hoopt toch ook dat elk kind weet wie de Heere Jezus voor hem of haar mag zijn, een plaats in onze gemeente heeft waar hij of zij zich gezien en gehoord weet, zich veilig voelt en vriendschappen kan opbouwen?

Via deze weg willen we een herhaalde oproep doen. De volgende clubs willen we extra onder de aandacht brengen.

  • Voor de meiden in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar zoeken we een aantal enthousiaste vrouwen die één keer per twee weken een avond willen verzorgen.
  • De andere groep met te weinig mensen om te kunnen starten is de dinsdagavondclub. Deze club voor de bovenbouw van de basisschool is nog opzoek naar meerdere leidinggevende (m/v). De groep die deze club vorm geeft bestaat tot nu toe alleen uit vrouwen. Het zou zo leuk zijn als we deze groep aan kunnen vullen met een of meerdere mannen.

We willen je vragen dit serieus overwegen, we hebben uw hulp nodig. Wil je meer weten of er eens over doorpraten? Neem gerust contact met ons op Geert Honcoop (06-43696149) of Janette Egas (06-52866419).Terug naar nieuwsoverzicht