Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Startweekend

Door Beheerder Website op 30 september 2023

We mogen terugkijken op mooie ontmoetingen tijdens het startweekend. Allereerst tijdens de ontmoeting op zaterdagavond in de pastorietuin. Mooi hoe jong en oud daar bij elkaar waren, er goede en gezellige gesprekken gevoerd werden. Samenbindend! Dank aan allen die hun medewerking gaven. We hebben genoten van heerlijk eten, bereid door o.a. jongeren uit onze buurgemeente. De kosten worden gedekt door een giftenpot en via de QR code. Mocht u deze gemist hebben, dan vindt u hem bij deze.

Zondag werd in beide diensten aandacht gegeven aan de start van het winterwerk. De oproep Hou vol gaat gepaard met de belofte van Gods trouw. Groot is Uw trouw, o Heer!

We worden aangespoord om ons op zondag en door de week te voegen in de liturgie van de kerk. Eredienst aan Hem, waardoor verlangen gevoed en versterkt wordt. Zo mogen we als gemeente weer aangespoord en bemoedigd verder gaan. Vertraagt u niet in de gebeden, om een opwekking in deze tijd en om de volle doorbraak van Gods Koninkrijk?! Hij zal zeker komen én recht doen aan hen die Hem daarom bidden!Terug naar nieuwsoverzicht