Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Vanuit de rommelmarktcommissie

Door Beheerder Website op 18 mei 2024

Ophaaldag

Het duurt nog even voor het zover is, maar op zaterdag 6 juli rijden we vanaf 9:00 uur weer traditiegetrouw door de straten van Boven-Hardinxveld. Tot die datum hebt u nog ruim de tijd om uw schuur, kast of zolder weer eens lekker op te ruimen, zodat u op 6 juli flink wat spullen aan de weg kunt zetten. Groot meubilair, zoals oude tv’s, bankstellen, orgels en kasten kunnen niet worden ingeleverd.

Loods

We zijn blij te kunnen melden dat we dit jaar weer gebruik mogen maken van de loods aan het Kromme Gat 23. Vanaf maandag 8 juli is het mogelijk om zelf uw spullen af te leveren op maandagavond (19:00 tot 21:00 uur) en zaterdagochtend (09:00 tot 12:00 uur).

Wie graag zijn spullen op laat halen, kan een e-mail sturen (met daarbij de vermelding van het soort spullen) naar [email protected] of bellen naar 0184-618617.

Sponsoring

Bent u ondernemer en wilt u onze rommelmarkt sponsoren? Wij horen graag van u! Als dank mag u tijdens de rommelmarkt gratis reclame maken met bijvoorbeeld een spandoek of een vlag.

Hulp gevraagd

Vindt u het leuk om ons te helpen bij alle voorbereidingen? We horen graag van u! Als we er gezamenlijk de schouders onder zetten, hebben we het gezellig én kunnen we weer een prachtige rommelmarkt houden. Ook op de ophaaldag kunnen we nog extra handen gebruiken!

En vergeet natuurlijk niet de datum van de rommelmarkt alvast in uw agenda te noteren: D.V. zaterdag 7 september 2024.

De rommelmarktcommissieTerug naar nieuwsoverzicht