Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Vanuit de rommelmarktcommissie

Door Beheerder Website op 24 juni 2023

2 september rommelmarkt

Misschien vroeg u het zich al af: komt er nog een berichtje over de jaarlijkse rommelmarkt? Recent ontvingen we het goede nieuws dat er een loods voor ons beschikbaar is, en deze keer in Boven-Hardinxveld. Daar zijn we dankbaar voor! Nu er een loods is, kunnen we aan de slag voor de rommelmarkt van 2 september. Schrijft u deze datum alvast in uw agenda?

Ophaaldag
Op zaterdag 1 juli vanaf 09.00 uur rijden we traditiegetrouw door de straten van Boven-Hardinxveld. Duikt u ook in uw schuur, kast of zolder om eens lekker op te ruimen, en zet u deze dag uw spullen aan de weg? Groot meubilair, zoals oude tv’s, bankstellen, orgels en kasten kunnen niet worden ingeleverd.

Opening loods

Vanaf maandag 17 juli is het mogelijk om zelf uw spullen af te leveren. Op maandagavonden is dit van 19:00 tot 21:00 uur, en op zaterdagochtenden van 9:00 tot 12:00 uur. Adres: Kromme Gat 23 in Boven-Hardinxveld. Wie graag zijn spullen op laat halen, kan een e-mail sturen (met daarbij de vermelding van het soort spullen) naar [email protected] of bellen naar 0184-618617.

 

Sponsoring
Bent u ondernemer en wilt u onze rommelmarkt sponsoren? Wij horen graag van u! Als dank mag u tijdens de rommelmarkt gratis reclame maken met bijvoorbeeld een spandoek of een vlag.

Hulp gevraagd

Vindt u het leuk om ons te helpen bij alle voorbereidingen? We horen graag van u! Als we er gezamenlijk de schouders onder zetten, hebben we het gezellig én kunnen we weer een prachtige rommelmarkt houden. Ook op de ophaaldag kunnen we nog extra handen gebruiken!

Goed doel

Dit jaar is een deel van de opbrengst bestemd voor Gevangenenzorg Nederland, een christelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. Een groot team van vrijwilligers biedt deze medemensen de helpende hand om samen te werken aan herstel.

Hartelijke groeten van de rommelmarktcommissieTerug naar nieuwsoverzicht