Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Zondagsschool

Door Beheerder Website op 5 januari 2024

We zien terug op een mooie Kerstviering. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan tijdens het lezen, zingen en opzeggen van de teksten. We willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid deze morgen.

Zondag 7 januari gaat de zondagsschool weer beginnen. Vanaf aanstaande zondag geldt weer de oude groepsindeling, dat wil zeggen een groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. De instroom in de jongste groepen is groot, iets waar we erg dankbaar voor zijn. Daardoor worden de groepen en het leeftijdsverschil in de groepen echter groot. De groepsindeling in kleinere groepen vraagt om extra inzet van leidinggevenden. De bezetting qua leidinggevenden in met name de 2 middelste groepen blijft krap. We doen daarom een dringende oproep (ook aan de ouders van de kinderen die de zondagsschool bezoeken) om te overwegen leidinggevende van de zondagsschool te worden. Loop gerust eens binnen, kom de sfeer proeven en doe mee!

We hopen alle kinderen aanstaande zondagmiddag weer te ontmoeten, ook nieuwe kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom!Terug naar nieuwsoverzicht